torsdag den 9. september 2010

Lang Week-end


Her kører ombygning / renoveringstoget for fuld kraft. Det går lidt op og ned - nogle dage synes vi, at vi har styr på det hele og andre dage er arbejdsbyrden pludselig dobbelt så stor. Flere har sagt, at det skal være skidt før det bliver godt, så det bliver fan... godt. Heldigvis er ungernes værelser færdige - så har de et sted at være. Vi bor stadig i stuen og det kommer vi til i nogle uger endnu. Men så får vi også et helt nyrenoveret soveværelse med "walk in" - fedt eller hvad.
Idag er der sat klinker i brusekabinen og gulvet gjort klar til klinker. Bliver også nødt til at sige, at jeg er SÅ imponeret af min bedste halvdel. Han er helt fantastisk til at bevare roen, når jeg er ved at flippe skråt ud over rod og manglende vaskemaskine. Respekt !!!!
Idag går vi heldigvis på lang week-end. Vi har fri fredag og mandag. Jeg skal på Nike Convention lørdag og søndag - og forhåbentlig inspireres til kommende steptimer. Sæsonen starter iaften - så må vi håbe der er nogle der stadig gider steppe - at ikke alle er hoppet på Zumbabølgen !!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar