mandag den 13. september 2010

Det går fremad





Så er den dejlig lange week-end snart gået - og den er gået godt. Vi er nået et godt stykke længere end da vi gik hjem i torsdags. Den største byrde der er forsvundet, er al vores byggeaffald, som havde hobet sig op udenfor huset. Det er så meget væk, at det kun er containeren med al betonaffaldet, der mangler at blive hentet. Det er en lettelse - og for dælen, hvor det pynter. Det blev fejret med et par nye planter i krukkerne ved fordøren - sikke en fest ..... :o))

Ellers har jeg jo været på Nike Convention, hvor der er blevet steppet, zumba'et og muskeltrænet - og der er forbavsende lidt muskelømhed idag - så måske formen ikke er så dårlig som frygtet. Der er lavet nyt program til torsdagens steptime, så må vi se, om vores deltagere synes om de nye ideer !!

Week-enden er også brugt på - for første gang - at sylte agurker. Aldrig sket før i mit køkken - kan måske hænge sammen med, at jeg ikke selv kan lide syltede agurker - mindre detalje !!! Men i hvert fald blev der syltet skoleagurker fra drivhuset, da der pludselig var MASSER af dem. Opskriften var simpel - eddike, vand, sukker, peberkorn og dildkroner - og skulle efter sigende smage dejligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar