fredag den 11. marts 2011

Hverdage og Fridage



I sidste uge var jeg en tur i Aberdeen, Scotland !!! Arbejdsmæssigt vel at mærke - men derfor er det nu altid meget godt, at komme ud at blive luftet lidt. Bo på hotel, få et par helt stille timer til at komme godt igang med en ny bog, roomservice !! Få duften af forår i næseborene - da Aberdeen for en gang skyld kunne brilliere med skønt vejr !!!
Det er rart at få sat ansigt på de nye kolleger, der er kommet til siden sidste tur. Det er i det hele taget rart, at komme lidt ud fra det normale kontor - så sætter man mere pris på at komme tilbage.
At min bedste halvdel så vandt en uge med 2 syge børn - heldigvis på skift, indkøb af børnefødselsdagsgave, valg af fastelavnskostume, fritidsaktivitetshenten & bringen - ja, det var jo så "bare ærgeligt SunnyBoy" !!! Men alle mand overlevede heligvis.
Lige nu brænder vi så lige et par fridage af - ingen planer - intet det lige skal købes ind eller vælges ud til et eller andet projekt. Kun fyldt med gåture, gode frokoster, en lidt blandet vejrudsigt, en stak nylejede dvd'er, rigeligt med cola i kælderen og måske inden den forlængede week-end er overstået også en lille løbetur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar